www.Game-State.com City of Angels - Forum Summer Update

 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 31
Los Santos News
Izjave iz vlade i uvid u dalje!
Written and edited by Viktoriya Ilina | 14.6.2021


Jucer kao ekipa Los Santos Newsa je dobili smo intervju direktno od Council Membera Kimberly Clark. Iskoristili smo priliku pa smo Clark pitali o aktuelnim temama koje vas zanimaju. Naime prvo pitanje je bilo povodom nedavne ostavke Mayorke Charvarez, kako saznajemo Clark kao i dosta kolega iz Vlade je ozalošćen samom ostavkom Charvarez.Ali nam naglasavaju da u vladi vecih promjena nece biti sem manjih promjena u moci između Demokratske i Republikanske strane. Jedno od nasih pitanja je bilo povodom biranja novog Mayora kako doznajemo novi Mayor nije izabran i tek treba da bude poslje Vandredne sjednice koja ce se odrzati narednih nekoliko dana. Kako doznajemo sam rad vlade nece se puno mjenjati te nam Clark naglasava da ce se raditi samo u korist građana kao sto se radilo i do sada. Kao što vidimo u sledecem periodu možemo očektivati burnu političku scenu ali nista sto nas treba toliko zabrinjavati. Zakljuc ...

Read More

0 Comments
Los Santos News
Prije komentiranja potrebno se je Registrirati
2 Comments
Los Santos News
LSN saznaje: McDowell dobio podršku od Leontyeva, slijedi realizacija plana
Written and edited by Frederic Trepanier | 06.06.2021.


Dana 06.06.2021 G.Avram Leontyev je obavio nezvanični sastanak sa individuom koja u svijetu medija zastupljenih u San Andreasu predstavlja velikog giganta G.Thomas McDowell.

Kako naši izvori saznaju glavna tema sastanka je bila podrška Leontyeva budućim projektima G.McDowella koji vrlo vjerovatno planira pokrenuti 2 nove medijske baze.

Koliko je ovo tačno i da li će se ispuniti pustit ćemo vrijeme da pokaže.
Partners


[b]Nick:[/b]
[b]Komentar:[/b]
Prije komentiranja potrebno se je Registrirati
...

Read More

0 Comments
Los Santos News
Biskup Prince uručio zahvalnicu Avramu Leontyevu
Written and edited by Frederic Trepanier | 03.06.2021.


Dana 03.06.2021 održan je sastanak između Izaslanika papske stolice Biskupa John Princea i predsjednika jevrejske zajednice San Andreasa G.Avram Leontyeva. Naime, povod sastanka je bila želja Biskupa Princea da uruči zahvalnicu G.Avram Leontyevu na silnim donacijama koje su uplaćivane za ugrožene katoličke zajednice širom San Fierra.

Pored donacija koje su išle za ugrožene porodice, postojale su donacije koje su usmjerene na adrese čije zaduženje je bila obnova vjerskih i stambenih objekata u kojima stanuju članovi katoličke zajednice.

Avram Leontyev je vrlo kratko prokomentarisao današnji sastanak: Uloga i zadatak svakog vjernika jeste da pomaže ugroženim bez obzira kojoj vjeri pripadaju, jer time ispunjuju svoju dušu i uživaju u zadovoljstvu božijem.

Partners


[b]Nick:[/b]
[b]Komentar:[/b]
Prije komentiranja potrebno se je Registrirati
...

Read More

2 Comments
Los Santos News
Los Santos News saznaje: Održan sastanak Chavareze i Leontyeva
Written and edited by Frederic Trepanier | 31.05.2021.


Kako saznajemo dana 30.05. u večernjim satima, održan je prvi nezvanični sastanak Gradonačelnice Veronice Chavarez i biznismena i gospodina Avrama Leontyeva u prostorijama rezidencije na Verdantu. Jedina tema za koju smo saznali, a koja je bila na dnevnom redu jeste Lunatic festival.

Naime veliki Lunatic festival bi trebao biti održan upravo na privatnom otoku Avrama Leontyeva. Za nas i naše pratitelje ostaje nepoznanica, da li je jedna od tema sastanka bio nedavno smijenjeni Chief Michael Patterson koji je bio veliki prijatelj upravo gospodina Leontyeva.

Još jedna novost jeste oglašavanje gospodina Avrama Leontyeva i davanje intervjua mladom novinaru Hank Joengu istog dana prije sastanka sa gradonaćelnicom. U tom iskazu naveo je da je upravo Veronica Chavarez osoba koja radi na balansu između svih Departmenata Los Santosa. Po pitanju formirane skupštine naveo je paralel ...

Read More

4 Comments
Los Santos NewsPrije komentiranja potrebno se je Registrirati
0 Comments
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 31

83 Gostiju, 7 Korisnika
             

Recent

City Of Angels 2020. ◦ www.cityofangels-roleplay.com ◦ In Character Portal