CoA.RP - City of Angels - Forum
Doniraj!
Image upload

 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 23

[POLITICS] Skupština grada Los Santosa !

Skupština grada Los Santosa !
Written and edited by Aaron Schaffner | 8.1.2021.


Dana 06.01.2021.godine. Održana je skupština grada Los Santosa u prostorijama zgrade vlade grada Los Santosa otvorena za medije i građane. Na istoj su prisustvovali Council Chairman Peter Rathburn, Council Memberi Dexter Chapman i Keith Sanders, te predstavnici Police Departmenta Michael Patterson i Fire Departmenta Jack Apps.

Tačke dnevnog reda od strane Dexter Chapmana su bile sljedeće:
1. Privatiziranje dvije velike parcele u Palomino Creeku od strane Ellis S Korporacije, pri čemu Korporacija plaća 700,000$ za otkup iste gradu.
2. Renovacija zgrade Department of Justice i izdvajanje novčanih sredstava za isto u iznosu od 200,000$.
3. Sklapanje vanjskog ugovora sa Ellis S Korporacijom, pri čemu će isti
obavljati zadatke Public Servica pod vodstvom gospodina Dominic Mossa.
Tačka dnevnog reda od strane Fire Department predstavnika Jack Appsa:
4. Postavljanje video nadzora u tzv. "Red" Zona
...

Read More

14 Comments

[NEWS] Jednosatni neredi u Idlewoodu

Jednosatni neredi u Idlewoodu
Written and edited by Ruthie Bowler | 05/01/2020


Stanovnike Los Santosa, preciznije Idlewooda je zasigurno uplašio pucanj i vikanje demonstranata koji su se, prema nezvaničnim informacijama, sinoć pravili nemirne demonstracije. Cela ova radnja se dešavala na intersekciji Winona Avenue i Crenshaw Avenue koje su jedne od prometnijih ulica Los Santosa. Officer Los Santos Police Departmenta su sa svojim jedinicama blokirali mesto zbivanja na prvobitno neodređeno vreme, a zatim se objavilo da će blokada trajati do ponoći.

Čitava situacija na intersekciji je eskalirala dvadeset minuta pre ponoći kada su se osobe koje su identifikovane kao osobe koje nisu organizatori demonstracija da ulaze u zatvorenu zonu Idlewooda, gde je Los Santos Police Department bio primoran da upotrebi nesmrtonosne sile kako bi onemogućili osobe.

Na mestu zbivanja je bilo dve osobe koje su bile povređene, među kojima je i jedan od saradnika gospodina Mayora koji je zadobio
...

Read More

5 Comments

[POLITICS] Novi Mayor Los Santosa !

Novi Mayor Los Santosa !
Written and edited by Aaron Schaffner | 28.12.2020.

Dosadašnja, a sad vec i bivša gradonačelnica Los Santosa Lena Haley je dala neopozivu ostavku i napustila Los Sanots iz nepoznatih razloga. Prema pravilniku, mjesto Mayora do narednih izbora preuzima Council Chairman. Dok sada to nije slučaj, sadasšnji Council Chairam gospodin Doug Hall odbio je ovu poziciju te je u konsultaciji sa ostalim članovima Councila odlučio da če novi Mayor grada Los Santosa biti Prof. dr. Oliver Dixon, Dr. Političkih nauka sa usmjerenjem međunarodnih odnosa i diplomatije. Prof.dr. Oliver Dixon je čovjek iz redova Republikanske stranke. On će se službeno predstaviti građanima Los Santosa večeras u 22:00 na Verdant Bluffsu. Da li će novi Mayor uspjeti uspješno voditi naš grad ostaje nam da vidimo.Partners

[b]Nick:[/b]
[b]Komentar:[/b]
...

Read More

0 Comments

[BREAKING NEWS] Eksplozija u Commerce!

Eksplozija u Commerce!
Written and edited by Franklin Donovan | 28.12.2020.

Ponedjeljak, 28.12.2020. u predvečer se dogodila strašna eksplozija kod Los Santos Srednje skole, podrhtavanje se osjetilo u skoro citavom Los Santos-u. Brzom intervencijom Fire Department-a je popratni požar ugašen, područje osigurano. Zgrada je u vlasništvu vlade Los Santos-a, napuštena je već duži vremenski period tako da žrtava nije bilo, na svu sreću. Sada nam prestoji ispekcija Fire Marshall-a koji će nadamo se čim prije otkriti uzrok eksplozije. Vjeruje se kako poveznica sa terorizmom ne postoji. Ovim putem se zahvaljujemo gospodjici Martinez, pripadnici Fire Department-a koja nam je u svojoj izjavi objasnila situaciju.
Ovim putem apeliramo na građane da zaobiđu taj dio grada, pogotovo Cypress street gdje još uvijek stoje ruševine.

Galerija;

Partners

[b]Nick:[/b]
[b]Komentar:[/b]
...

Read More

1 Comment

[WIKI] Los Santos[WIKI] Los Santos
Los Santos je drugi grad po brojnosti stanovnika u Sjedinjenim Državama, grad u državi San Andreas i zapadu Sjedinjenih Država, sa 3,73 miliona stanovnika u okviru administrativnih ograničenja na kopnu od 498,3 km2. Urbano područje Los Santosa proteže se izvan administrativnih gradskih granica sa preko 13,8 miliona stanovnika i 14. je po veličini urbano područje na svetu, pružajući mu status MEGACITY. Stanovnici grada nazivaju se "Santos", što na španskom znaci "Sveci". Često poznat po inicijalima L.S. i pod drugim imenom City of Saints, Los Santos je svetski centar poslovanja, međunarodne trgovine, zabave, kulture, medija, mode, nauke, tehnologije i obrazovanja.

U njemu se nalaze renomirane institucije koje pokrivaju širok spektar profesionalnih i kulturnih oblasti i jedan je od najvažnijih ekonomskih pokretača u Sjedinjenim Državama. Kao matična baza Vinewooda, poznat je ka
...

Read More

0 Comments

[NEWS] Palomino Creek procvao

Procvat Palomino Creek-a
Written and edited by Franklin Donovan | 27.12.2020.

Ellis S - Corporation kreće u svoj pohod, njihov prvi projekt je realiziran strelovitom brzinom, u svega nekoliko dana nakon uspješnog dogovora sa lokalnim vlastima. Ovo je prvi korak u infrastrukturnoj obnovi San Andreas-a, prvi na tapeti je Palomino Creek. Sagrađen je moderni park u centru naselja, uživancija kako za mlade tako i za građane starije populacije. Na mjestu stare crkve je sagrađena potpuno nova, kroz koji dan će biti puštena u pogon. Korporacija je mislila o stradalima također, posebno onima poginulima u obrani San Andreas-a u ratovima kojima je podignuta spomen ploča u čast. Sve u svemu, ovo je tek početak, što nas tek čeka pokazati će vrijeme.

Galerija;

Partners

[b]Nick:[/b]
[b]Komentar:[/b]
...

Read More

9 Comments
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 23

57 Gostiju, 60 Korisnika
                                                                                                 
City Of Angels 2020. ◦ www.cityofangels-roleplay.com ◦ In Character Portal