www.Game-State.com City of Angels - Forum Summer Update

 Str: 1 [2] 3 4 ... 31
Los Santos News
0 Comments
Los Santos News

0 Comments
Los Santos News


0 Comments
Los Santos News
0 Comments
Los Santos News
Tradicija se nastavlja: Održan sastanak novog gradonačelnika i Avrama Leontyeva
Written and edited by Frederic Trepanier | 30.06.2021.


Dana 28.06.2021. održan je sastanak na Verdantu u rezidenciji prvog imena grada između novog gradonačelnika Williama Rutledgea i gospodina Avrama Leontyeva. Teme i povod istog sad zasad ne znamo, ali vrlo vjerovatno se radi o jednoj tradiciji svakog novog gradonačelnika da napravi prijem i sastanak sa Leontyevom.

Ono što je zanimljivo, a na šta ćemo se osvrnuti jeste činjenica da još uvijek nije održan zvanični ili nezvanični sastanak između novog Chiefa Steve Hoffmana i Avrama Leontyeva. te isto tako Hoffmana sa gospodinom Rutledgea. Da li će novi gradonačelnik biti od onih koji ce prekinuti ovaj ne tako slavni niz brzog rotiranja mayora grada Los Santosa pokazat će vrijeme koje je pred nama.

Možemo zaključiti da zadnja dešavanja u posljednjih godinu dana i veliki broj rotacija na dužnosti gradonačelnika kao posljedicu nose nezadovoljstvo građana koji su ...

Read More

2 Comments
Los Santos News
Voznja vrijedna vasih para "Rent and Ride"
Written and edited by Viktoriya Ilina | 22.6.2021


"Rent and Ride" kao sto samo ime kaze vrlo jednostavno dva koraka do Luksuza. Agencija "Rent and Ride" ne samo da nudi razna vrsta kopnenih vozila oni nude i razna plovila. Pa tako iz vaseg automobila mozete preci u Luksuznu jahtu. Sta vise kompanija nudi usluge privatnih profesionalnih vozaca.

Naime Agencija je osnovana od strane dva mlađa biznismena Christopher Hollowaya i njegovog prijatelja i suradnika Jacka Nesbitta. Agencija "Rent and Ride" sebe predstavlja kao najpouzdaniju tvrtku u gradu u ovom polju te je otvorena za svakoga.

Lokacija: "Rent and Ride" agencije nalazi se na Santa Maria Beach tacnije na Carnival Pieru.

Zato u slucaju da vam treba auto,brod ili privatni vozac ne morate vise ne trebate da imate brige jer "Rent and Ride" da rijesi te probleme te profesionalno pruzi uslugu kao nigdje drugo. "Rent and Ride" vas partner na putu i vodi!
Partners


[b]Nick:[/b]
[b]Komenta
...

Read More

0 Comments
 Str: 1 [2] 3 4 ... 31

79 Gostiju, 5 Korisnika
         

Recent

City Of Angels 2020. ◦ www.cityofangels-roleplay.com ◦ In Character Portal